Webhejs...

Billeder på hjemmesiden?

Billeder

Billeder er brugt og navnlig misbrugt på Internettet.
Det er fint med billeder på Internettet, hvis de bliver brugt rigtigt. Billeder af din hund, mosters kanariefugl, den gamle Volvo Amazon fra '63 og tre års ombygning af sommerhusets økologiske tørkloset har nok nærmest kun interesse for den nærmeste omgangskreds ......... og var det så ikke hyggeligere at gennemgå billedarkivet hjemme i sofaen, over en kop kaffe og et stykke kage, eller over en øl, serveret på terrassen en varm sommerdag ??

Selvfølgelig skal du da have billeder med på din hjemmeside, jeg provokerer bare lidt. Du bør dog bruge billeder med omtanke.

Fyld?

Et billede skal fortælle en historie, eller uddybe/forstærke den historie du har fortalt med din tekst. Hvis billedet bare er fyld enten fordi det er et godt billede, eller at billedet betyder noget specielt for dig .... og kun dig, så lad være med at sætte det ind på siden.

Og?

Hvis du har valgt at placere billeder på din hjemmeside, (ganske som jeg har gjort her) er der dog nogle forberedende øvelser der skal gennemføres først.
I det efterfølgende vil jeg komme ind på nogle af de grundlæggende regler om at forberede et billede til brug på din hjemmeside.

Enkel Top Bred Grå Sort Hvid Kort Rød Streg Kasse
Billeder af tiden der gik.. Se det.. Tag sigte.. Få det hele med..